Welkom op mijn nieuwe website

Lieve mensen!

Welkom op mijn nieuwe website. Er is niet veel veranderd en tegelijkertijd is alles anders. Ik heb er hard aan gewerkt, maar het kan zijn dat er nog foutjes rondwaren die ik nog niet ben tegengekomen. Het zou heel fijn zijn als jullie het zouden melden, als je iets geks ziet (hieronder in de reacties).

Omdat de helft van mijn stukjes op een ander adres te vinden waren en ik dat eigenlijk heel vervelend vind, ben ik begonnen met het handmatig overzetten van alle stukjes tussen 2003 en 2006. Dat betekent dat het grote gat voor 2006 langzaam opgevuld wordt. Voorlopig probeer ik elke dag een stukje van tien, elf, of twaalf jaar geleden te plaatsen. Over drie jaar zou ik dan klaar moeten zijn. Halleluja!

Lees hier de stukjes van begin oktober 2005.

Voor de mensen die ingeschreven zijn op mijn e-mailnieuwsbrief: laat even weten als je het vervelend vindt dat die oude stukjes ook een e-mail-alert in gang zetten. Dan kijk ik of ik dat op kan lossen.

Hoewel ik steeds minder onbetaalde stukjes schrijf, ben ik wel van plan voortaan iets trouwer stukjes voor de geef te schrijven.Sommige mensen vroegen om een follow-up over Choco en dat vermaledijde luikje, en er zijn mensen die willen weten hoe het nu is met mijn plek om te blijven, acht maanden na de verhuizing. Ik hoop die mensen binnenkort te plezieren met de vervolgverhalen. Maar we weten allemaal dat ik al vaker heb beloofd meer te gaan schrijven. [insert sad trombone]
Er waren ook mensen die het artikel in Volkskrant Magazine graag wilden lezen. Dat kan gelukkig al wel.

Bij het herzien van mijn website zag ik niet alleen een heleboel oude stukjes langskomen, maar ook veel oude reacties. In totaal is er meer dan 30.000 keer gereageerd op mijn stukjes en daar ben ik dankbaar voor. Zozeer dat ik durf te zeggen dat ik van jullie hou. Dat jullie dat even weten.

Liefs, Maartje

12 oktober 2015 | 6 reacties

«

»

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties
 1. Janneke Luif 12 oktober 2015

  Ga je die 30.000 reacties ook handmatig overzetten?
  Gefeliciteerd met de nieuwe site! X

 2. Romina 13 oktober 2015

  Liefde terug voor jou en je stukjes ♡

 3. Arnoud Hugo 14 oktober 2015

  Ziet er mooi uit hoor! Ik weet niet welk CMS je gebruikt (WordPress?), maar er zijn wel plugins of tooltjes om dingen te importeren. Vraag eens rond bij de mensen die daar verstand van hebben, scheelt een hoop werk.

 4. Esther 14 oktober 2015

  Mooi! En verheugend, meer stukjes.

 5. Mevrouw H. 16 oktober 2015

  Een mooie site, zal je zeker blijven bezoeken.
  Helaas moet ik zelf ook op zoek naar een nieuw domein, mijn weblog schijnt niets meer bij te kunnen. Maar ik hoef maar zo’n 200 stukjes over te zetten. Wens jou succes en hopelijk geen tennisarm vanwege het copy-pasten.

 6. Auteur
  maartje 19 oktober 2015

  @ Janneke: Nee, naar de reacties ga ik linken.

  @ Romina: [insert blaaskus]

  @ Arnoud: Good ol’ Rolandow kwam to the rescue.

  @ Esther: Don’t keep your hopes up too high! Haha.

  @ Mevrouw H en iedereen die me complimenteerde: BEDANKT!

© 2020 Maartje Luif & KLEO, met dank aan Wannes Daemen • Leveringsvoorwaarden

Stuur een mailtje

Wil je meer informatie of heb je vragen? Mail mij!

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?