Mooi huis te huur in Leuven (800 euro)

UPDATE: het huis is verhuurd.

‘Je mag er vanuit gaan dat als je een foto van je huis op Funda zet, je je beste beentje voorzet’, zei de zeer gewaardeerde Hans Aarsman vorige week bij De Wereld Draait Door, waarna hij de draak stak met tal van malle huizenfoto’s op Funda (kijk hier voor het item).
Ik genoot van het item, maar god, wat voelde ik me ongemakkelijk. Ik stond namelijk net op het punt mijn huis om Immoweb (de Belgische Funda) te zetten.

Toen wij hoorden dat we een nieuw huis hadden, ben ik gaan inpakken en toen wij hoorden dat we er financieel veel bij te winnen hadden om ons oude huis zelf aan de man te brengen, moesten er foto’s komen. Van een huis dat ik al aan het inpakken was. Kortom: niks beste beentje, het hoogst haalbare was het ‘nét-acceptabele’ beentje.
Godzijdank woon ik hier al (!) twee jaar, dus er zijn veel foto’s, maar dat beste beentje blijft te hoog gegrepen. Stofzuigers, washandjes, volgens Aarsman mag het allemaal niet, ik kon geen foto’s vinden zonder dat soort aardse zaken.

Even heb ik overwogen ons huis stiekem op Immoweb te zetten, zodat jullie mijn washandjes en stofzuigers niet zouden zien. Maar ik geloof dat ‘stiekem’ niet de beste strategie is, als je van je huis af wilt. Dus toon ik na enige aarzeling toch maar mijn stofzuiger.

Met andere woorden: wie wil er ons huis wonen? Het is een fijn huis, we hebben hier met veel plezier gewoond. We gaan weg, omdat we goedkoper willen wonen, anders waren we graag gebleven.
Voor meer informatie kijk op Immoweb.

Wees er snel bij, want het huis stond sinds gisteravond op Immoweb, was binnen een uur al bijna honderd keer bekeken en vanochtend vroeg hingen de geïnteresseerden al aan de telefoon.

14 maart 2012 | 9 reacties

«

»

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 Reacties
 1. immoture 14 maart 2012

  U kunt uw huis ook altijd gratis plaatsen op immoture.be!

 2. Josefine 14 maart 2012

  Kun je in België nog je eigen huurwoning doorverhuren dan? Of begrijp ik het verkeerd en was het een gekocht huis dat je verhuurd omdat jullie elders gaan wonen? Ziet er wel prachtig uit. Heb geen stofzuiger opgemerkt.

 3. Auteur
  Zezunja 14 maart 2012

  Josefine, dat mag ook niet, onderhuur. Maar dit is gewoon huur. Wij gaan hier helemaal weg. Alleen, zoals ik al schreef, we hebben er zelf belang bij dat het sneller verhuurd is dan onze opzegtermijn, want we hebben al een ander huis, dus we hebben vanaf mei dubbele vaste lasten. Dus plaatsen we zelf de oproepjes.
  En er staat écht een stofzuiger op.

 4. maarten 15 maart 2012

  Kan je die stofzuiger (heb ‘m gevonden) niet wegphotoshoppen?

 5. Josefine 15 maart 2012

  Ah, maar in NL (vooral Amsterdamregio, maar ook elders) moet je naar Woningnet en dan maar afwachten wanneer er iets voor je is. En mag je zelf geen nieuwe kandidaat aanbieden.
  *heeft de stofzuiger gevonden*

 6. Auteur
  Zezunja 15 maart 2012

  Het blijkt niet nodig Maarten, het loopt echt storm. Mensen kunnen heel goed dealen met een stofzuiger, blijkt!

  En Josefine, ja, in Leuven zijn dat soort dingen veel minder strak geregeld. Soms is dat een voordeel, soms een nadeel.

 7. Drs. J. A. Happolati 15 maart 2012

  Ah zo! Dát is dus die tuin waar die poezen in rondhupsten.

 8. patchwork 17 maart 2012

  De microfoon vind ik toch meer een Aarsman-artikel dan de stofzuiger. :-)

 9. sindee 5 april 2012

  Leuk (geschreven)!!hoe vaak komt het woord washandje nou voor in een blog? Ik ben geneigd er meteen een leitmotiv van te maken ;)
  Succes met het huis

© 2020 Maartje Luif & KLEO, met dank aan Wannes Daemen • Leveringsvoorwaarden

Stuur een mailtje

Wil je meer informatie of heb je vragen? Mail mij!

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?