Ze nam het omkatten ietwat te letterlijk

Er was ooit een plan. Een jaar geleden. Voor een nieuwe website. Drie keer krabben. Zo zou die site gaan heten. Een site waarop we al onze kattenfoto’s konden dumpen, een site met als enige bedoeling: zezunja.nl en wijlen maanzand.com vrijwaren van al te veel katten en katachtigen.
Maar er was ook al een site die Waar is mijn melk? heette en die een zachte dood stierf wegens te weinig tijd. Én er was nog de website van Het Eiland Neus die beschamend weinig aandacht kreeg.
Kortom: er was eens een tijd dat ik voor elk nieuw plan een nieuwe website in het leven riep. Deze keer was driekeerkrabben.com al zo goed als af, toen ik aan de keukentafel een goddelijke ingeving kreeg: weg met al die sites! Ik zet voortaan alles op zezunja.nl. Beter veel reuring op weinig sites, dan weinig reuring op veel sites.
Kortom: beware! De katten komen terug! En aangezien ik er een hoop had opgespaard om driekeerkrabben.com te kunnen lanceren, valt er nog een hoop in te halen.

De tekeningetjes in de header maakte ik speciaal voor Drie keer krabben, maar die zijn nu dus naar het hoofdkantoor gepromoveerd. Voor het overige is er niet veel veranderd, behalve dat ik niet langer goede-ideeën-obstipatie zal hebben: ik hoef voortaan niet eerst een nieuwe site te beginnen, een nieuwe domein te claimen en de lay-out in orde te brengen. Ik kan gewoon doen alsof ik al een site heb.

2 mei 2009 | Geen reacties

«

»

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Reacties

© 2020 Maartje Luif & KLEO, met dank aan Wannes Daemen • Leveringsvoorwaarden

Stuur een mailtje

Wil je meer informatie of heb je vragen? Mail mij!

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?