Last-minute-inschrijving: een cursus Eindredactie bij de Miles Academy

Wat? Schrijf je nu, op de valreep, in voor een cursus Eindredactie bij de Miles Academy.
Wanneer begint het? In principe volgende week al. Donderdag 24 september, om 18:00 uur. Vanaf dan zijn het tien donderdagavonden.
Wat houdt de cursus in? We behandelen de theorie aan de hand van de beroepspraktijk van de deelnemers. Zo buigen we ons over zelfgeschreven of zelfgeredigeerde teksten. Daarnaast schrijft elke cursist een handzaam stijlboek voor een regelmatig terugkerende opdracht of opdrachtgever. Ook komen er tal van tips voor het opsporen van taal- en stijlfouten aan bod. Ten slotte is er naast schrijven en corrigeren ook ruimte voor overleg en discussie over de dagelijkse praktijk van een tekst- of eindredacteur.
Voor wie is de cursus bedoeld? De cursus is bedoeld voor redacteuren, tekstschrijvers, vertalers en andere beroepsschrijvers die voor hun dagelijks brood eindredactie voeren over eigen of andermans teksten. Ook studenten die in een dergelijk beroep willen stappen, zijn van harte welkom.
Doel? Aan het eind van de cursus hebben de cursisten een duidelijke visie op genres en tekstopbouw en zijn ze vertrouwd met de belangrijkste regels van spelling, interpunctie en grammatica. Ze zijn zich bewust van stijlmiddelen en trucs om de aandacht van de lezer te vatten en die niet los te laten tot het doel van de schrijver is bereikt.
Meer informarie en inschrijvingen? Op de website van de Miles Academy.

hier had het logo van Miles moeten staan

17 september 2009 | Geen reacties

«

»

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Reacties

© 2020 Maartje Luif & KLEO, met dank aan Wannes Daemen • Leveringsvoorwaarden

Stuur een mailtje

Wil je meer informatie of heb je vragen? Mail mij!

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?