Welkom op mijn identiteitscrisis (2)

In november 2006 kondigde ik een identiteitscrisis (1) aan op mijn weblog. Ik was verhuisd naar België, naar een ander internetdomein, naar een andere plek in mijn hoofd en ik maakte u daarvan deelgenoot door flink te schuren, te schilderen en te behangen. Mijn weblog werd groen, met kadertjes met ronde hoekjes, met veel ismen en tal van colorized foto’s.

De identiteitscrisis was voor even gesust, maar niet voor lang, want in 2007 gooide ik het interieur opnieuw volledig om, met een prominente plek voor De Een en De Ander en een overdaad aan functioneel wit.

En weer was dit medicijn maar net voldoende om mij een jaartje te kalmeren, want ik begon onlangs opnieuw met de bank te schuiven, de deurposten af te krabben en de gordijnen te wassen.

Deze keer heb ik wat risico genomen: ik heb het wit geskipt en ik heb mij in het keurslijf van ‘het ouderwetse’ gedrongen. Voordeel: alles is in delen weg te smijten. Dus met de nieuwe thema’s (het thema ‘zicht’ is een tijdelijk gegeven) kunnen er ook allerlei andere elementjes worden aangepast.

Afgelopen dinsdag bestond mijn weblog 5 jaar. Een goede reden om een nieuwe jurk te kopen, dunkt me.

28 november 2008 | 5 reacties

«

»

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Reacties
 1. Juksti 28 november 2008

  Wauw! Mooi! Warm! Het voelt meteen al vertrouwder dan dat wit dat deed!

 2. ton 29 november 2008

  Fraai! Een soort thuis komen, dus.

 3. Auteur
  Zezunja 30 november 2008

  Ja, verandering is voor mij heel gewoon, dus in die zin: thuiskomen.
  Bedankt!

 4. Bart 1 december 2008

  Mooi, deze opmaak. Fijn organisch en met rafelrandjes, zonder kakefonisch te worden. Het extra kleurtje bruin geeft naast het groen meer dynamiek – dit is een van de aangenaamste tot nu toe. :-)

  (En ik móet natuurlijk even letterneuzelen: die variant op de Avenida – je kopletter zegmaar – komt een heel stuk mooier uit als ie een fractie meer letterspatie heeft…)

  Geneuzel, zoals gezegd. ’t Is warm en mooi, Maartje (ah, goed om je bij de naam te kunnen noemen nu).

 5. Auteur
  Zezunja 2 december 2008

  De letter in de header bedoel je?
  Okee, ik zal dat veranderen als ik een nieuw thema ga doen. Deze letter heet trouwens de Greetings. Hoe lullig kan een naam zijn.

  Omdat deze lay-out ’t drukst is tot nu toe, ben ik zelf wel een beetje ongemakkelijk erover. Maar mocht ik meer rust willen dan begin ik gewoon met deeltjes weg te smijten.

  En ook bedankt natuurlijk.

© 2020 Maartje Luif & KLEO, met dank aan Wannes Daemen • Leveringsvoorwaarden

Stuur een mailtje

Wil je meer informatie of heb je vragen? Mail mij!

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?