Waar wijven over schrijven

Vanaf morgen is het Wlaamse Wijvenweek, wat overigens niet wil zeggen dat je met een harde g niet mee mag doen hoor. Over het hoe en wat kunt u morgen alles lezen bij i. en Lilith, ik beperk bij mij tot wat kruipen uit mijn schulp.

Want het was dus helemaal niet de bedoeling dat ik mijn rode wangen alweer aan de wereld zou tonen hiero. Hell nee. Ik heb het deze Wijvenweek nog onfatsoenlijk druk en ik zou pas terugkomen als die andere site af is. Genoeg reden dus om de kaken nog even op elkaar te houden. Maar dat was buiten die wijven gerekend. Die bedachten dat er in de drukste week van mijn jaar tot nu toe gewijvenweekt moest worden. Niks overleg, niks democratie: hup, zomaar gepland. En zoals u weet: tegen wijven valt doorgaans niks in te brengen.

Welaan dan, de oplossing was: vooruit schrijven. Dus zit ik vandaag (woensdag 19 maart) te doen alsof het vandaag (zondag 23 maart) is. En dat voelt heel grappig. Zo heb ik bijvoorbeeld de neiging om te zeggen dat ik nog steeds gestopt ben met roken. En het geinige is dat ik zélf niet weet of ik op het moment van publicatie een jokkebrok zal zijn.

Hoe dan ook: de etherstilte is onbedoeld opgeheven en wegens vooruitschrijven is niets wat het lijkt. Dus schrijf ik morgen (donderdag 20 maart) een stukje voor morgen (maandag 24 maart). Dat zal gaan over lijven. Want dat is waar wijven over schrijven.

23 maart 2008 | 2 reacties

«

»

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties
 1. roosje 23 maart 2008

  nee zezunja, je bent niet gestopt met roken…
  (wedden?)

 2. Auteur
  Zezunja 24 maart 2008

  Wat win ik? Met die weddenschap? Want I’m still going strong.
  Haha, jij hebt een bijzonder slecht beeld van mij…;o

© 2020 Maartje Luif & KLEO, met dank aan Wannes Daemen • Leveringsvoorwaarden

Stuur een mailtje

Wil je meer informatie of heb je vragen? Mail mij!

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?