Stand van zaken (3) – Ontlurkingsweek

Dames en heren, nog twee volle dagen Ontlurkingsweek, het is nog niet te laat om mee te doen.
En voor de Zezunjalezers: leest u mijn stukjes, maar zegt u nooit iets in mijn reactiedinges: ik zou het plezant vinden als u zich voor deze ene keer bekend zou maken. Dat kan hier.
De Ontlurkingsweek is mijns inziens nu al een daverend succes. Op mijn eigen webzijde ontlurkten een stuk of honderd lezers. Op die van Luna inmiddels 305 (jaja, verschil moet er wezen). Er zijn 102 deelnemende webzijdes bekend.

Morgen de laatste dag. Wat mij betreft een dag die in het teken staat van de niet-lurkers, oftewel: de reageurs. Als aanloop naar volgende week die door de dwarsliggers van geencommentaar.nl tot lurkingsweek is omgedoopt.

19 mei 2007 | 3 reacties

«

»

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties
 1. Marloes 20 mei 2007

  Ik was dus duidelijk te laat (gisteren) maar aangezien ik nog nooit eerdre hier geweest was, mag dat niet als lurken worden aangemerkt. Ik wil deze week overigens wel op mijn Engelstalige log voortzetten. Kijken of we geen internationale antilurkweek kunnen ontketenen..:)

 2. Auteur
  Zezunja 20 mei 2007

  Die is er al, die internationale week (of dag, dat weet ik niet zeker). Meestal valt die in januari. Toch leuk dat je meedoet.

 3. Jeronimo 21 mei 2007

  verdiik eik ben precies bijna te laat :s

© 2020 Maartje Luif & KLEO, met dank aan Wannes Daemen • Leveringsvoorwaarden

Stuur een mailtje

Wil je meer informatie of heb je vragen? Mail mij!

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?