Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Reacties
 1. Charlotte 22 januari 2007

  Echt knap die Spencer Tunick foto’s, heb het stukje bij wijze van opfrissing nog ‘ns gelezen en het blijft leuk.
  And now for something completely different: je schreef ooit iets over een slaapziekte. Met rechtop zitten en praten en roepen en zelfs soms een beetje slaan. Er zaten a’s en o’s in het woord en het klonk een beetje Russisch. Ik denk de hele tijd Pavlovsky maar dat was het niet. Maar de vraag dus: hoe heette die ook alweer?

 2. Charlotte 22 januari 2007

  Pavor Nocturnus! Dankuwel! :)

 3. Drs. Johan Arendt Happolati 23 januari 2007

  Vrouwe Zezunja,
  Ik vind het nog altijd erg moedig van u dat u indertijd in uw blote bips de koude regen trotseerde, dit alles uiteraard ten behoeve van de kunst. Ik had toen trouwens graag eens al uw goose bumps geteld. Kunt u ons eens niet vertellen welke fysiologische effecten die koude buitenlucht nog allemaal op uw blote bast had? Dit alles uiteraard ten behoeve van de wetenschap.
  Ondeugend wegdromend,
  Uw,
  Drs’je

 4. PF 23 januari 2007

  Drs.,

  terwille van de oneindige wetenschap dient u zich te offeren en uit te leveren aan het empirisch experiment. Wees blij dat u nog niet als gevangene op de ontleedtafel van sadistisch marteltuig als de snavel en klauwen van de guantanamo meeuw bent uitgenodigd om de neuro fysiologische grenzen van lijf en leden te verkennen en waar de strikt wetenschappelijke nieuwsgierigheid en appetijt u ook brengt zo nodig op te rekken om grensverleggend en fikse progressie te boeken en uw ambities op uw terrein satisfactie te garanderen.

 5. Drs. Johan Arendt Happolati 23 januari 2007

  Heer PF,
  Ik ben overweldigend overdonderd door uw reactie.

© 2020 Maartje Luif & KLEO, met dank aan Wannes Daemen • Leveringsvoorwaarden

Stuur een mailtje

Wil je meer informatie of heb je vragen? Mail mij!

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?