De Huishoudweek op Niet Lief: en we gaan nog niet naar huis…

* U kunt iets winnen! Jawel! Wij hebben een heusche prijsvraag in het leven geroepen. Het is slechts een kwestie van 16 keukendinsigheidjes herkennen en hopla u heeft het prijzenpakket in de pocket. En ook als u ze niet alle 16 weet, maakt u kans op het pakket, dus laat u niet weerhouden door een paar hiaten in uw kennis van de dinsigheidjes des levens.

* En verder is de Huishoudweek in alle opzichten een spijbelweek van jewelste. Voor u, voor ons, voor iedereen. We krijgen berichten binnen van huwelijken die stranden doordat de Huishoudweek te veel tijd opslorpt. We horen van Frommels die elke minuut refreshen (u begrijpt: we hebben een astronomische hoeveelheid pageviews) en van huizen waar men aan de meubels plakt, wegens geen tijd voor het huishouden. Doe zo voort!

* Voor het overige zijn er mensen die helemaal los gaan op hun meest gegeerde apparaat. De Huishoudweek inspireert. Dat zien wij graag.

* En ten slotte: ik schreef stukjes. Haha, dat had u niet verwacht hè? Over pronte mannenbillen mijn lievelingsapparaat, over het bijna vergeten apparaat, en over De Neppizza Die Soms Nog Lekkerder Is Dan De Echte Pizza.
Zo.

24 oktober 2007 | 2 reacties

«

»

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties
  1. frommel 24 oktober 2007

    Als buitenechtelijke zoon van: Prof. dr. ir. P. Akkermans zeg ik; “Ik ben genoemd.”

  2. Auteur
    Zezunja 24 oktober 2007

    *grijns* Dat Prof. dr. ir. P. Akkermans hier nog eens genoemd zou worden…

© 2020 Maartje Luif & KLEO, met dank aan Wannes Daemen • Leveringsvoorwaarden

Stuur een mailtje

Wil je meer informatie of heb je vragen? Mail mij!

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?